image image image

Prvak sveta - asc TimeTables!!!

Program za pravljenje rasporeda časova osnovnih i srednjih školi koji je sa lakoćom uspeo da osvoji ceo svet. Govori 114 stranih jezika, kao i jezike sa naših prostora! Vlasnik je mnogih svetskih nagrada, plaketa, pohvala...

Pogledaj ceo tekst

Udžbenici za osnovnu i srednju školu

Za škole - Želite da se opredelite za sigurnu i tačnu dostavu udžbenika do Vaše škole ? Želite da svaki udžbenik bude unapred odvojen za svakog učenika ? Ili možda čak želite da svi učenici dobiju udžbenike na svoje kućne adrese ?

 

Pogledaj ceo tekst

Za sve kojima je obrazovanje životno usmerenje!

Da svaka škola u svakoj učionici ima interaktivnu tablu kao najsavremenije učilo, predstavlja cilj uspeha budućnosti i sadašnjosti obrazovanja. PANASONIC je otišao korak dalje i napravio jednu od najtraženijih interaktivnih tabli na svetu. Jednostavno pogledajte o kakvoj je tehnologiji reč.

 

Pogledaj ceo tekst
 • Raspored časova škole
 • Udžbenici
 • Interaktivne table
Škole Osnovne Po okruzima Južnobački okrug Svetozar Marković Toza, Novi Sad
subota, 13 novembar 2010 13:14

Svetozar Marković Toza, Novi Sad

Rate this item
(40 votes)

 

 

Istorijat škole :


Osnovna škola "Svetozar Marković Toza", sagrađena je 1976. Škola ima 1309 učenika i 51 odeljenje.

U školi je osigurana kompletna zdravstvena zaštita učenika, budući da smo jedina škola u Srbiji, koja pored stomatološke ima i pedijatrijsku ambulantu u školi.

Vannastavne aktivnosti :


Uprava škole je u posljednje tri godine uz pomoć Gradske uprave za obrazovanje i putem donacija, uspjela potpuno promijeni unutrašnji izgled škole. Nakon 30 godina, škola je okrečena, kupljen je nov školski nameštaj, a poseban akcenat stavljamo na kupovinu najsvremenijih nastavnih sredstava kako bi našim učenicima osigurali savremeni pristup nastavnom procesu.

O danu škole :


Za Dan škole, 5. jun, tradicionalno oranizujemo veliki koncert na otvorenom uz vatromet, kao i sportske aktivnosti u kojima učestvuju nastavnici i učenici.

Naši učenici postižu zapažene uspehe na svim takmičenjima iz nastavnih i vannastavnih akvtinosti. Poslednja velika nagrada našim učenicima jeste treće mesto i bronzana medalja na sajmu inovacija u Seulu u novembru 2009. godine za rad iz oblast solarne energije.

 

 

Priznanja i takmičenja :

Brojna prva,druga i treća mesta na Republičkim takmičenjima iz Srpskog jezika, Hemije,Geografije, Tehničkog obrazovanja, Saobraćaja.Zlatna i srebrna medalja sa sajma intelektualne svojine "Arhimed" Moskva 2008. i 2010. godine,Treće mesto na sajmu inovacija u Seulu 2009.Zlatna i srebrna medalja sa sajma "Inost mladih"Banja Luka 2010. Prvo mesto u takmičenju u robotici 2010. Drugo mesto u Vojvodini natakmičenju "Energija je svuda oko nas" 2010.Prva mesta na takmičenju u pravljenju strašila"Strašijada" 2009. i 2010. i brojne druge...


 

Međunarodni kontakti :


Osnovna škola "Ivo Andrić" Banja Luka, sajam inovacija "Arhimed" Moskva, Iranski savez pronalazača, Licej 1575 Moksva.

 

 

Prijatelji škole :


Školska uprava Novi Sad, Gradska uprava za obrazovanje, Pokrajinski sekretarijat za obrazovanje, Pokrajinski sekretarija za energetiku, PD "Elektrovojvodina", "Infograf goti"Novi Sad, "Euroinžinjering" Novi Sad,"Citygradnja" Novi Sad, "Positive" Novi Sad, "SCSPlus" Knjaževac, ZUOV Beograd, Savez pronalazača Vojvodine, Crveni krst Novog Sada,RTS, "Univerzal" Novi Sad, "Master group" Novi Sad, "Kompakta" Novi Sad, kompanija "Dunav osiguranje" IP "Zmaj" Novi Sad, IP "Prometej"Novi Sad i mnogi drugi...

 

 

Nagrade :


...

 

Još koja reč o školi :


Škola je jedina osnovna škola u Srbiji koja ima kompletnu zdravstvenu zaštitu učenika kroz stomatološku i pedijatrijsku ambulantu.U poslednje četiri godine u školi su uvedena savremena nastavna sredstva i internet u svakoj učionici.

Additional Info

 • Adresa škole: Janka Čmelika 89
 • Mesto: Novi Sad
 • Email: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli
 • Direktor škole: Petar Narančić
 • Kontakt telefon: 021-512-231
 • Broj nastavnika: 89
 • Broj učenika: 1340
 • Površina škole: 6500
 • Broj učionica: 30
 • Sala za fizičko: da
 • Jezik nastave: Srpski
 • Strani jezici: Engleski i nemački jezik-
 • Vannastavne aktivnosti:

  Vezane za sve nastavne predmete

  Fudbal

  Košarka

  Odbojka

  Karate

  Jazz

  balet

  POSEBNI PROGRAMI:

  Informatika Robotika Energetika Cvećarstvo

   


Read 11277 times Last modified on četvrtak, 17 februar 2011 22:49
blog comments powered by Disqus

Srednje škole Južnobački okrug

.

Najnovije vesti iz obrazovanja

Kultura

Korisni tekstovi